LaForma - Einner - Barkruk
€ 111,00
+ -

LaForma - Einner - Barkruk

Verwachte levertijd: 3 tot 4 wekeni

Volgens onze laatste informatie is dit product niet op voorraad bij de leverancier en heeft daarom een langere levertijd dan normaal. Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 111,00

Artikelomschrijving

De LaForma Einner Barkruk heeft metalen poten en een linnen zitting. De Einner heeft drie metalen poten, het frame is op een speciale manier van een donker grijze kleur voorzien. Hierdoor heeft het frame een vintage look. De stoel is in hoogte verstelbaar d.m.v. een schroef te midden van de kruk.

LaForma - Einner - Barkruk

  • LaForma - Einner - Barkruk
  • LaForma - Einner - Barkruk
  • LaForma - Einner - Barkruk

LaForma - Einner - Barkruk

Technische Details

Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 72
Zithoogte (cm) 72
Breedte (cm) 40
Armleuninghoogte Nvt
Koppelbaar Niet koppelbaar
Stapelbaar Niet stapelbaar
Materiaal Linnen
Materiaal onderstel Metaal
Onderstel 3-Poots
Wieltjes Zonder wieltjes

Beschrijving

De LaForma Einner Barkruk heeft metalen poten en een linnen zitting. De Einner heeft drie metalen poten, het frame is op een speciale manier van een donker grijze kleur voorzien. Hierdoor heeft het frame een vintage look. De stoel is in hoogte verstelbaar d.m.v. een schroef te midden van de kruk. De linnen zitting is ook voorzien van een mooie, vintage print.

LaForma - Einner - Barkruk
€ 111,00

LaForma - Einner - Barkruk

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

LaForma

¡Hola! Het Spaanse merk LaForma werkt al sinds 1982 samen met de beste architecten, ontwerpers en winkels in de designwereld. Door in te zetten op nieuwe technologieën en materialen is dit bedrijf in staat haar collectie krachtig en snel te vernieuwen. Spaans temperament misschien? In ieder geval blijf je met de artikelen van LaForma zo altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van wonen en leven. Genieten!