Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barkruk grijs

€ 179,00

Scab - Alice 80 Barkruk - Antraciet

€ 125,00

Happy Barkruk (Grijs)

€ 269,00

Koncord Kruk - Grijs - Slide

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Barkruk grijs

Verzeker jezelf van een designpareltje met een barkruk grijs uit onze ruime collectie. Een bar waar geen comfortabele kruk aan staat is geen geheel. Comfort is natuurlijk niet de enige eis waaraan bijvoorbeeld een barkruk grijs aan moet voldoen. Uiteraard dient de kruk er ook goed uit te zien. Voeg je deze twee onderdelen samen, dan kom je uit bij ons assortiment grijze krukken. Hier ga je zeker weten de perfecte kruk vinden die bij jou bartafel past. Een barkruk grijs hebben we in alle soorten en maten. Van hoge tot lage tot verstelbare barkrukken hier vindt je het allemaal. Lees snel verder voor de voordelen die je hebt wanneer je een grijze kruk bestelt. Of ga zelf op onderzoek uit, wat jij wilt!

Voordelen barkruk grijs

Mocht je barkruk grijs zijn, dan kun je van vele voordelen genieten. Zo biedt een barkruk grijs vele mogelijkheden tot combineren. Grijs is namelijk een tijdloze kleur die niet echt opvalt in een ruimte. Kies een neutrale kruk en fleur de kamer op door de kamer te voorzien van kleurrijke accessoires. Dan komt een barkruk grijs het volst tot zijn recht. Verder is een grijze kruk verkrijgbaar in diverse soorten. Zo heb je de mogelijkheid om hoge barkrukken aan te schaffen, bepaal je liever zelf de hoogte? Kijk dan bij onze verstelbare barkrukken!

Barkruk grijs niet geschikt voor jouw bar?

Dat vinden wij uiteraard geen probleem. Zoals eerder genoemd, hebben wij een ruime collectie aan krukken en barstoelen! Barstoelen danken hun naam aan het feit dat ze voorzien van een comfortabele rugleuning. Chill! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor allerlei andere kleuren. Van frisse tinten tot aan zachte pastelkleuren. Het is er allemaal. Kies zelf een model en wees verzekerd van een hoop plezier aan je eye-catching nieuwe kruk!