LaForma - Malibu Barkruk - Grijs
€ 85,00
+ -

LaForma - Malibu Barkruk - Grijs

Verwachte levertijd: 5 tot 10 werkdageni

Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 85,00

Artikelomschrijving

De Malibu barkruk is met zijn metalen poten en houten zitvlak een goede combinatie van industriële en landelijke materialen. De Malibu barkruk is verkrijgbaar in de drie kleuren blauw, wit en grijs en past bij veel verschillende stijlen zoals een landelijke, industriële of zelfs retro inrichting. Bestel snel je Malibu barkruk of bekijk een van de andere producten uit de Malibu serie!

LaForma - Malibu Barkruk - Grijs

  • LaForma - Malibu Barkruk - Grijs
  • LaForma - Malibu Barkruk - Grijs
  • LaForma - Malibu Barkruk - Grijs

LaForma - Malibu Barkruk - Grijs

Technische Details

Interieurstijl Vintage / Retro
Diepte (cm) 43
Hoogte (cm) 85
Zithoogte (cm) 84
Breedte (cm) 43
Armleuninghoogte Onbekend
Koppelbaar Niet koppelbaar
Stapelbaar Niet stapelbaar
Materiaal Metaal
Materiaal onderstel Metaal
Onderstel 4-Poots
Wieltjes Zonder wieltjes

Beschrijving

De Malibu barkruk is met zijn metalen poten en houten zitvlak een goede combinatie van industriële en landelijke materialen. Deze barkruk is van het Spaanse merk La Forma en behoort tot de Malibu serie die onder andere uit een bijpassende bartafel bestaat. De gehele Malibu collectie is voor zowel binnen als buiten geschikt en kan dus ook mooi in de tuin! De Malibu barkruk is verkrijgbaar in de drie kleuren blauw, wit en grijs. Hij heeft een afmeting van 76x43x43 cm met een in hoogte verstelbaar zitvlak. De barkruk past bij veel verschillende stijlen zoals een landelijke, industriële of zelfs retro inrichting. Bestel snel je Malibu barkruk of bekijk een van de andere producten uit de Malibu serie!

LaForma - Malibu Barkruk - Grijs
€ 85,00

LaForma - Malibu Barkruk - Grijs

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

LaForma

¡Hola! Het Spaanse merk LaForma werkt al sinds 1982 samen met de beste architecten, ontwerpers en winkels in de designwereld. Door in te zetten op nieuwe technologieën en materialen is dit bedrijf in staat haar collectie krachtig en snel te vernieuwen. Spaans temperament misschien? In ieder geval blijf je met de artikelen van LaForma zo altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van wonen en leven. Genieten!