Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barkruk RVS

€ 529,00

Woody Barkruk (Wenge)

€ 909,00

Woody Barkruk Leder (Rood)

€ 909,00

Woody Barkruk Leder (Zwart)

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Barkruk RVS

Ontdek het gemak van een barkruk RVS! Een kruk gemaakt van roestvrij staal, want daar staat de afkorting RVS voor, is niet alleen een goede aanvulling voor jouw interieur, het is ook lekker duurzaam! Je hebt vele jaren profijt van en het staat ook nog eens aantrekkelijk in jouw huis. Ook heb je uit vele varianten keuze. Hoog, laag, wit of zwart? Je zou is moeten weten hoeveel keuze je hebt met een barkruk RVS! Daarnaast brengt het nog meer voordelen. Wil je weten welke? Lees dan snel verder!

De mogelijkheden van een barkruk RVS

Met een barkruk RVS heb je keuze uit allerlei designers, de keuze is erg groot waardoor je altijd wel jouw ideale kruk vindt! De vraag is wat heb je nodig?! Wil je een draaibare barkruk RVS of één met 4 poten? Één met kunststoffen afwerking of een leren barkruk? Of gewoon een barkruk met leuning? En dan hebben we het nog niet eens over kleurkeuze… Je hebt genoeg keuze dus! De barkruk RVS is daarnaast ook vaak voorzien van een voetensteun, lekker ontspannen dus! Daarnaast is het onderhoud kinderspel, gewoon met een vochtig doekje er over heen en het is als nieuw!

De voordelen van een barkruk RVS

De barkruk RVS is in tegenstelling tot andere materialen en metalen, niet gevoelig voor chemische producten of weersomstandigheden, wat een metalen barkruk wel is. Daarom kan je de barkruk RVS ook zonder zorgen buiten laten staan, daarnaast kun je met ene barkruk RVS lekker lang genieten, want door zijn duurzaamheid kun je wel tot 15 jaar ervan genieten! Daarnaast is het roestvrij staal 100% recyclebaar waardoor het geen schadelijk effect heeft voor het milieu, daar doen we het voor!