Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barkruk stof

€ 739,00

Pedrali - Box - Barkruk

€ 45,50

LaForma - Orlando Verstelbare Barkruk - Grijs

€ 75,00

LaForma - Amari - Verstelbare barkruk - Zwart

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Barkruk stof

Een bakruk stof of van leder is tegenwoordig een klassiekertje aan het worden in de Nederlandse woning. Steeds meer Nederlanders zien er de schoonheid van in om een kruk of barstoel aan te schaffen. Het heeft iets sociaals en het oogt allemaal net wat speelser met een barkruk stof dan met een gewone eetkamerstoel. Uiteraard is een kruk in diverse modellen te verkrijgen. In de volgende kopjes gaan we ons richten op de barkruk stof en leggen we uit wat voor voordelen het allemaal met zich meebrengt.

De voordelen van een barkruk stof

Bij de aanschaf van een barkruk stof zijn er een aantal aspecten wat voordelen met zich mee brengt in vergelijking met bijvoorbeeld een leren model. Zo zal een barkruk stof niet zo snel slijten en is het zeer onderhoudsvriendelijk. Eens in de zoveel tijd stofzuigen en klaar is kees. Verder zul je in onze collectie zien dat een barkruk stof verkrijgbaar is in ontelbaar veel kleuren. Dat zal met een leren barkruk een stuk minder zijn. Alhoewel er wel bij de leren modellen wel wat mooie exemplaren bij zitten hoor! Verder is een barkruk stof relatief goedkoop in vergelijking met andere modellen. En dat is uiteraard wel zo prettig!

Onze collectie van de barkruk stof

Wanneer je de keuze maakt voor een barkruk stof dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers aanbod op dit gebied. Zo heb je de mogelijkheid uit verschillende soorten onderstellen. Bijvoorbeeld het buisframe. Hier zit wat speling in waardoor hij het gewicht kan opvangen. Heerlijk comfortabel! Bovendien kun je ook kiezen of je een barkruk stof met leuningen wilt of niet, zogenaamde barstoelen. Uiteraard maakt het veel verschil welk materiaal het onderstel heeft. Wilt u iets moderns? Kies dan voor een metalen frame, voor de landelijke uitstraling kun je beter voor een houten frame gaan.