Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Metalen barkruk

€ 739,00

Pedrali - Box - Barkruk

€ 395,00

Ipanema Lift Barkruk

€ 179,00

Scab - Day 82 Barkruk - Oranje

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Metalen barkruk

Ontdek de mogelijkheden van de metalen barkruk! Ben jij op zoek naar dé kruk voor aan jouw kookeiland of bar? Zoek niet verder! Met de metalen barkruk heb je veel keuze uit onder andere verschillende kleuren, maten en stijlen! En doordat de zo’n ijzersterk krukje in bijna alle denkbare kleuren verkrijgbaar is, kun je jouw woonkamer lekker kleurrijk kan maken. Daarnaast zijn de krukken ook in verschillende designs beschikbaar van klassiek tot aan retro, het is maar net wat je wilt. En ga je liever voor ander materiaal? Dan kun je jouw plezier altijd nog in de houten barkrukken vinden! Wil je meer ontdekken over de metalen barkruk? Lees snel verder!

Geniet van de voordelen van de metalen barkruk

De metalen barkruk heeft naast zijn meerdere pluspunten. Zo zijn ze erg duurzaam en passen ze zich erg goed aan elke leefomstandigheid. De levensduur van een krukje van metaal kan zelfs oplopen tot 15 jaar! Daarnaast is het onderhoud kinderspel, met een vochtig doekje is de kruk eenvoudig schoon te maken en het is erg weerbaar tegen chemische producten. Mits gecoat, natuurlijk. Tevens is de metalen barkruk erg comfortabel en kun je ze altijd vinden in jouw stijl! En gelukkig is bij de meeste krukken het metaal gecoat, waardoor je ze ook buitenhuis kunt gebruiken! Lekker handig als je te weinig zitmeubelen hebt tijdens de barbecue!

Geen metalen barkruk?

Hoewel de metalen barkruk meerdere voordelen met zich mee brengt, kun je misschien toch niet helemaal overtuigd zijn. En dat is ook niet erg, want er is genoeg ander leuks te vinden! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leren barkruk of kunststof barkruk, met elk hun eigen, unieke karaktertrekken. Bekijk snel ons assortiment en haal snel de kruk voor aan jouw keukeneiland of bar!