Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Industriële barkruk

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Industriële barkruk

Deze tijd is het weer helemaal in de mode, industriële meubels. Van een industriële barkruk tot industriële lampen. Zo koel en kil als ze misschien lijken, zo warm en subtiel kunnen ze zijn. Mits je de goede keuzes maakt. De industriële barkruk, in het verleden veelal gezien in grote oude panden of fabriekshallen maar tegenwoordig niet uit huis weg te denken. De combinatie van het ruwe metaal met het robuuste hout is bij de mensen langzaam aan in hun hartjes gekropen. En dat is niet meer dan logisch! Kijk snel bij onze collectie van de industriële barkruk en geniet!

Wat is een industriële barkruk?

Jouw eerste gedachte zullen wel zijn, hout en metaal. En daar heb je ook een punt. industriële meubelen zoals een industriële barkruk, zijn gebaseerd op de stoel waar ambachtslieden vroeger op zaten tijdens werktijden. Het grote voordeel was dat deze industriële barkruk niet gestoffeerd was en daardoor ook gemakkelijk schoon te maken was wanneer er vloeistoffen gemorst werden. Vanuit dit oogpunt hebben meubelfabrikanten bijvoorbeeld de industriële barkruk ontwikkeld. Voor extra comfort hebben deze fabrikanten besloten om ook incidenteel een industriële barkruk te voorzien van een gestoffeerde zitting. Dat is wel net zo prettig toch?!

Industriële barkruk niet jouw stijl?

Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet zo van een industriële look houdt. Of dat het gewoon totaal niet bij jouw interieurstijl past. Geen probleem! Ons assortiment is zo veelzijdig dat je altijd wel iets vindt wat bij je past. Ervaar het gemak van de inklapbare barkruk. Bespaar binnen no-time ruimte met de inklapbare barkruk. Ruimte zat? Wellicht zijn vintage barkrukken dan iets voor jou? Kortom, modellen zat waar je uit kan kiezen.